Sara Sundqvist

Salongsägare

Min dröm har alltid varit att ha en salong med ett stort utbud av behandlingar för både män och kvinnor. 

Vi visste om en gammal gummiverkstad som stod tom på Strandvägen. Efter lite efterforskningar och med hjälp av otroliga människor gick min dröm i uppfyllelse! Efter en totalrenovering öppnade vi Hår & Kroppsverkstan den 11 september 2007.

I oktober 2017 öppnade jag även min andra salong i Torsby, som jag tyvärr valde att lägga ner i maj 2019 p.g.a. personalbrist.

 

Om oss

Något som vi i teamet brinner för är att ligga främst när det gäller utbildning, produkter och trender! Därför håller vi oss hela tiden uppdaterade med utbildningar och visningar.

I februari 2014 var det dags för en nystart och med hjälp av vänner, familj och fina arbetare fick vi en ännu vackrare och fräschare salong. Vi har sedan fortsatt att renovera och inreda för att både vi som jobbar och våra kunder skall trivas! Den senaste renoveringen och utbyggnaden gjordes i januari 2017! Då utökade vi vår salong till 8 stolar och två barberarstolar!

18/10 2017 gick ännu en dröm i uppfyllelse! Vi slår upp portarna även i Torsby. En sliten lokal fick massor av kärlek och fler frisörer börjar hos oss. 
Efter ett och ett halvt år i Torsby fick vi tyvärr lägga ner salongen p.g.a. personalbrist, nu har vi alla frisörer samlade på salongen i Sunne. Vi erbjuder alltid drop-in i mån av tid. 

Våra frisörer

Fernando Silvente

Gick frisörutbildningen i Barcelona 1974-1975. Gjorde mitt gesällprov efter några år som lärling. Jobbade i 15 år på en salong i Barcelona. Efter det öppnade jag en egen salong i Barcelona och drev den i 10 år. Sen  kände jag och min sambo för en förändring och flyttade till Sverige 2006. Året efter träffade jag Sara på en modevisning. När Hår & kroppsverkstan öppnade senare samma år hyrde jag stol och har gjort det sen dess. I dagsläget är jag sjukskriven på obestämd tid.

Jag brinner för att jobba med form och textur i både färg och klipptekniker. Jag älskar hållbara formblåsningar och stylingar!
 

Joanna Hurmalainen

Jag gick min frisörutbildning på Nobelgymnasiet i Karlstad. Började på Stylist linjen med kände efter 2 år att de va frisör jag ville bli. Tog studenten 2016 med godkänt delprov.
Jag började här i augusti 2018. Så nu jobbar jag på mina timmar mot gesällen. Har gått utbildning i hairtalk, barbering och spraytan.
Att bli frisör har jag velat sedan barnsben då jag alltid har gillat att pyssla med hår. 
Jag gillar att testa på nya tekniker och jobbar efter trender. Det är viktigt för mig att få vara kreativ och att ha dig som kund i fokus. Slingor är något jag tycker är extra roligt just nu men även bryn.

Sanna Larsson

Jag gick min frisörutbildning på Nobelgymnasiet i Karlstad. Och började som praktikant här på Hår&Kroppsverkstan när jag gick i ettan på gymnasiet.
Jag tog mitt gesällbrev i maj 2021 och titulerar mig nu som färdigutbildad frisör.
Jag inspireras hela tiden när jag är på salongen och älskar att få jobba med alla olika typer av hår.
Färg med hjälp av olika tekniker är något jag brinner lite extra för. 

Rebecca Nyström

Jag utbildade mig till frisör på Nobelgymnasiet och tog studenten och gesällbrev 2010. Jag har sedan dess jobbat som frisör och egenföretagare och driver sedan 2015 företaget Frisör Hos Dig. År 2017 tog jag även mitt mästarbrev vilket var en dröm som uppfylldes. För mig är det viktigt att mina kunder vet att jag är en seriös frisör och att deras tid i min stol är betydelsefull för mig. Jag hjälper till här oftast halva veckan.

Jag kan inte välja ut någon speciell behandling som jag brinner lite extra för, jag älskar helt enkelt allt!

Jag är nu mammaledig och förväntas åter november 2022.

Emma Setherberg

Jag gick på svenska frisörskolan i Trollhättan 2010/2011. Efter utbildningen hyrde jag stol på en salong och drev eget under 4 år. Slutade hösten 2015 och testade lite annat. Efter 3 år från frisöryrket började jag jobba här efter sommaren.  Är utbildad i hairtalk och barbering. Jag går in och jobbar lite extra på salongen, utöver mitt andra arbete.
  

Maila oss (För avbokning/ombokning ring oss, vi tar ej emot det via mailen.)