Sara Sundqvist

Salongsägare

Min dröm har alltid varit att ha en salong med ett stort utbud av behandlingar för både män och kvinnor. 

Vi visste om en gammal gummiverkstad som stod tom på Strandvägen. Efter lite efterforskningar och med hjälp av otroliga människor gick min dröm i uppfyllelse! Efter en totalrenovering öppnade vi Hår & Kroppsverkstan den 11 september 2007.

Men mina mål blev större och jag ville öppna ytterligare en salong. Den drömmen fick jag uppfylla i oktober 2017 då vi slog upp dörrarna för vår andra salong i Torsby. 

 

Om oss

Något som vi i teamet brinner för är att ligga främst när det gäller utbildning, produkter och trender! Därför håller vi oss hela tiden uppdaterade med utbildningar och visningar.

I februari 2014 var det dags för en nystart och med hjälp av vänner, familj och fina arbetare fick vi en ännu vackrare och fräschare salong. Vi har sedan fortsatt att renovera och inreda för att både vi som jobbar och våra kunder skall trivas! Den senaste renoveringen och utbyggnaden gjordes i januari 2017! Då utökade vi vår salong till 8 stolar och två barberarstolar!

18/10 2017 gick ännu en dröm i uppfyllelse! Vi slår upp portarna även i Torsby. En sliten lokal fick massor av kärlek och fler frisörer börjar hos oss. 
Vi har alltid dropin i mån av tid och erbjuder även barbering.

Våra frisörer

Fernando Silvente

Gick frisörutbildningen i Barcelona 1974-1975. Gjorde mitt gesällprov efter några år som lärling. Jobbade i 15 år på en salong i Barcelona. Efter det öppnade jag en egen salong i Barcelona och drev den i 10 år. Sen  kände jag och min sambo för en förändring och flyttade till Sverige 2006. Året efter träffade jag Sara på en modevisning. När Hår & kroppsverkstan öppnade senare samma år hyrde jag stol och har gjort det sen dess.

Jag brinner för att jobba med form och textur i både färg och klipptekniker. Jag älskar hållbara formblåsningar och stylingar!

Jag jobbar i Sunnesalongen. Jag är hemma och är sjukskriven en tid framöver p.g.a. operation av tummarna.

Isabelle Östlund

Jag gick min frisörutbildning på Sunne praktiska gymnasium. Efter att ha haft min praktik här på Hår & kroppsverkstan under min gymnasieutbildning så blev jag fast anställd när jag tog studenten 2013.
Gjorde min gesäll i november 2014.
 Därefter har jag gått kurser i olika klipp- och färgtekniker, löshår m.m. 
Blev diplomerad barberare hösten 2016.
Det jag älskar mest av allt är att göra folieslingor. Det ger fina effekter och ett fantastiskt resultat!
Mig hittar ni i Sunnesalongen.

Eila Rockedahl

Jag gick min frisörutbildning på Möckelngymnasiet i Karlskoga.  Började jag jobba på salongen direkt efter studenten och har varit här i tre år nu. Jag gjorde gesällprovet November 2017.
Jag har gått massvis av utbildningar.  Jag har varit i Moskva på brud och makeup utbildning, i New york på balayage/uppljusnings kurs. Är utbildad barberare sedan hösten 2016.
Även utbildad i flera olika löshårstekniker.
Jag älskar allt med hår och brinner för att utvecklas. Det är ett stort måste för att hela tiden hålla min inspiration och glöd uppe. Jag är noggrann med individuella konsultationer för att just DU ska få en perfekt look.
Mig finner ni i både Sunne och Torsby.

Elvira Forsberg

Jag gick min frisörutbildning på Nobelgymnasiet i Karlstad. Jag har jobbat på salongen sedan min student 2017. I maj 2018 tog jag mitt gesällbrev. Jag är även utbildad i hairtalk extensions samt att jag är diplomerad barberare. Frisöryrket har alltid varit en dröm.
 Jag brinner för mitt yrke och tycker om att göra stora förändringar. Uppsättningar är bland det roligaste jag vet.
Mig finner ni i Sunne. Jag går på mammaledighet i april 2019.

Wilma Ahlborg

Jag gick frisörutbildningen på Nobelgymnasiet i Karlstad och tog studenten i juni 2017. Jag började jobba här i september samma år och gjorde mitt delprov i november. I februari 2019 tog jag mitt gesällbrev. Jag är utbildad i hairtalk extensions och diplomerad barberare. 

Jag älskar mötet med kunden, när man får se stora förändringar och riktigt nöjda kunder.
Mig finner ni i både Sunne och Torsby!

Marie Lunde

Jag gick min Yh-utbildning i Trollhättan. Sen började jag som lärling i Oktober-17 på den nyöppnade salongen i Torsby.
Jag jobbar nu på mina timmar mot gesällbrevet. Jag har utbildning i hairtalk extensions och nu i början av 2019 har jag gått barberarutbildning. Jag gör också spraytan. 
Jag älskar när man får fria händer och att få vara kreativ. Förändringar och att förenkla vardagen för kunder är det bästa jag vet. 
Ni finner mig i Torsby på heltid och jag har 15% rabatt på alla hårbehandlingar.

Joanna Hurmalainen

Jag gick min frisörutbildning på Nobelgymnasiet i Karlstad. Började på Stylist linjen med kände efter 2 år att de va frisör jag ville bli. Tog studenten 2016 med godkänt delprov.
Jag började här i augusti 2018. Så nu jobbar jag på mina timmar mot gesällen. Har gått utbildning i hairtalk, barbering och spraytan.
Att bli frisör har jag velat sedan barnsben då jag alltid har gillat att pyssla med hår. 
Jag gillar att testa på nya tekniker och jobbar efter trender. Det är viktigt för mig att få vara kreativ och att ha dig som kund i fokus. Slingor är något jag tycker är extra roligt just nu men även bryn.
Ni finner mig på salongen i Sunne och där har jag 15% rabatt på alla hårbehandlingar.

Emma Setherberg

Jag gick på svenska frisörskolan i Trollhättan 2010/2011. Efter utbildningen hyrde jag stol på en salong och drev eget under 4 år. Slutade hösten 2015 och testade lite annat. Efter 3 år från frisöryrket började jag jobba här efter sommaren.  Till våren ska jag göra mitt gesällprov. Är utbildad i hairtalk och barbering.  
Jag gillar att jobba med färg och skapa något nytt för kunden och jag tycker att det är så kul att jobba som frisör igen.

Jag jobbar både i Sunne och Torsby.

Sanna Larsson

Jag började som praktikant här när jag gick i ettan på gymnasiet, och nu är jag inne på mitt andra år av min frisörutbildning på Nobelgymnasiet i Karlstad. Jag tillbringade mycket tid av sommarlovet på salongen, då fick jag lära mig massa nya saker!

Jag inspireras hela tiden när jag är på salongen och jag älskar att få jobba med hår. Jag ser fram emot resten utav utbildningen och jag längtar tills jag också får göra mitt gesällprov.

Jag har min praktik på salongen i Sunne, där jag har 50% rabatt på alla behandlingar.

Hos oss hittar ni också

Hanna Jonsson 

Jag heter Hanna Jonsson och är internationellt certifierad makeup artist. Jag gick min utbildning på Mariart i Stockholm 2009 och har sedan dess arbetat som makeup artist inom media, som stylistlärare och driver en egen firma.
Det jag älskar mest med yrket är variationen och skapandet, att hitta det lilla extra hos varje unik kund.

Moa Sandin

Jag heter Moa Sandin och är i grund och botten utbildad frisör. Jag gick på Nobelgymnasiet och tog studenten där 2016. Började på salongen här under sommaren 2018. 

Jag är på salongen ibland och gör spraytan och tandblekning. 

Maila oss (vi tar ej emot avbokningar/ombokningar via mail - ring oss istället.)