Behandlingar

Elevbehandling rabatteras efter elevens förmåga och i vilken del av utbildningen eleven befinner sig i. Obs. alla priser är frånpriser, vid stor färgåtgång, om toning eller olaplex krävs blir det ett tillägg. Är du väldigt mörk och vill bli ljus så ring oss hellre vid bokning.

Priser ser du på bokningssidan.

Färgning, en färg

– Kort hår/utväxt 795:-
– Mellanlångt hår 895:-
– Långt hår 995:-

Färgning, mer än en färg

– Kort hår 895:-
– Mellanlångt hår 1045:-
– Långt hår 1195:-

Obs! Detta gäller ej från svart till blond, vid specialfärg ring oss så konsulterar vi pris.

Klippning

– Klippning dam/herr 445:-/520:-
– Helrakning/Puts 300:-
– Klipp av ungdom 11-15 år 425:-
– Klipp av barn tom. 10 år 395:-
– Luggklipp 95:-

Hairtalk Extensions

Vi jobbar enbart med hairtalk och har ett stort lager på salongen, boka en konsultation för nyinsättning så tar vi fram det bästa för just dig.
– Urtagning/Omsättning av hairtalk från 1595:-

Permanent

– Permanent kort hår ink. klipp 1495:-
– Permanent långt hår ink. klipp 1995:-
– Rakpermanent långt hår ink. klipp 1995:-
– Rakpermanent refill/kort hår ink. Klipp 1495:-

Uppsättning

– Uppsättning Från: 750:-
– Bruduppsättning ink konsultation 4200:-

Rakning

– Slätrakning 395:-
– Skäggtrimmning 395:-

Ögonbryn & Fransar

– Ögonbrynsformning vax/pincett 129:-
– Ögonbrynsfärg 129:-
– Ögonfransfärg 229:-

Spraytan

– Från 200:-

Olaplex?

Vid alla kemiska behandlingar (färgning, blekning och så vidare) rekommenderar vi Olaplex, för att resultatet skall bli bättre och vara längre. Olaplex sammanlänkar de svavelbindningar som skadats på samma sätt som de tidigare var sammankopplade så behandlingen håller tills dess att bindningarna skadas igen.

Hairtalk Extensions

Alla på salongen har gått både Hairtalks vanliga men också deras advanced utbildning. Med hjälp av Hairtalk Extensions så kan du inte bara förlänga håret, du kan sätta dit bara någon enstaka slinga där det känns tomt, du kan förtjocka utan att förlänga och göra otroliga färgförändringar utan att använda färg.

Varför Hairtalk?

Hairtalk Extensions är framtaget för kvinnor med olika sjukdomar där håret påverkas. Det är världens första tejpextensions och det som gör det unikt är framförallt det unika och skonsamma tejpsystemet och sina patenterade fästen. Men även att håret är av högsta kvalité och att isättningsmetoden är väldigt tidseffektiv gör att helheten av produkten blir oslagbar och ett självklart val. 

Vi har hela produktsortimentet från Hairtalk på salongen, kom in till oss så berättar vi mer.

Spraytan

Få en snygg bränna på ett hälsosammare sätt, vi väljer tillsammans en nyans som passar dig och allt detta på bara en halvtimme. Perfekt när du ska iväg någonstans och vill känna dig lite extra fräsch. 

Vi använder oss av vätskor från Moroccantan, Vani-T och Tanify.

Bröllop

Vi hjälper till med allt som har med hår och makeup att göra för att ditt bröllop skall bli fantastiskt. Vid en bokning för bruduppsättning ingår en konsultation där vi tillsammans planerar allt så du ska känna dig lugn och trygg när den stora dagen är här. I vårat brudpaket ingår alltid en lunch, tilltugg och champagne.

 

Barberare

Vi som håller på med skägg och slätrakning är alla utbildade barberare. Vi tycker att helheten är både viktig och rolig att få göra, så om du som man ska boka en tid för klippning – varför inte passa på att få ordning på skägget också? Eller varför inte en slätrakning med kniv? Vi gör ditt besök till en upplevelse.

Makeup

På salongen så har vi fyra utbildade makeup artister, du kan boka en makeup för bröllop, bal, utekväll eller när du själv önskar. Vi arbetar med våra favoriter från flera märken och vi har EMITE MAKE UP till försäljning. 

Maila oss (För avbokning/ombokning ring oss, vi tar ej emot det via mailen.)